måndag 7 december 2009

DVD.s

Milleniumbron över floden Moraca. Fotograf är E.

Helgen blev bedrägligt lugn. Jag hyrde och tittade på två dvd filmer. Den första var en komedi med Adam Sandler som hette "Funny people" och den var väl så där. Handlade om några "stand up" komiker med skiftande framgång. Adam Sandler var den mest framgångsrike. Ödmjukhet var väl inte hans starka sida, men slutet gott allting gott och man kunde ana en början till en viss ödmjukhet. Betyg två av fem möjliga "Pirater". Den andra var bättre och hette "Beyond reasonble doubt". Den montenegro aktuelle Michael Douglas spelade en åklagare, som med förfalskade bevis försökte göra sig en karriär att bli guvernör. Men en undersökande journalist fattade misstankar och började på sitt eget sätt utreda tidigare utredningar av samme åklagare. Slutet var direkt inte överraskande, men filmen klart sevärd och vem vet slutet kanske överraska iaf. Tre starka av möjliga fem "Pirater".
Idag, måndag 7 dec 2009, har vi strålande sol och ca 15 grader. Åt faktiskt lunch utomhus på rest Maestro. Fantastiskt att den 7 dec kunna sitta utomhus och äta. Lunchen bestod av en parmesanstekt kycklingfilé sallad och en "DeutschCoffee".

1 kommentar:

  1. Åhhhh, vad härligt det låter att fortfarande kunna sitta ute och äta och dessutom Maestros goda kycklingsallad. Mums sa Inger!

    SvaraRadera