onsdag 24 mars 2010

Hur man blir av med fåglar på balkongen








Först vill jag bara tacka min vän TJ för all hjälp beträffande mina fågelbekymmer. Läs och begrunda vad som finns till min hjälp.

UGGLAN "HELGE" MED ROTERANDE HUVUD.                      
En storsäljare!
Det bästa sättet att hålla trädgården, tomten, taket, båten eller bryggan fri från skränande och förorenande fåglar.
Effektiv mot måsar, duvor, skator, kråkor, kajor, kanadagäss, änder, hägrar och andra fåglar. Skrämmer också möss och råttor på flykten. Mycket naturtroget utförande och med ett rörligt huvud som rör sig i vinden. En uggla med fast huvud lär sig fåglarna snabbt att den är ofarlig. 
Ugglan med roterande huvud verkar vara levande.För bästa effekt kan man flytta ugglan Helge någon gång per vecka.Vid riktigt svåra besvär har det visat sig att två st ugglor skapar förvirring och rädsla hos andra fåglar.Ett bra bevis på detta är att vi själva har använt ugglan i flera år med mycket gott resultat. Vår uggla har till och med blivit uppvaktad av en annan uggla kväll efter kväll i försommartid!
Helge är tillverkad av hårt plastmaterial och är handmålad för högsta naturtrogenhet. Höjd ca 47 cm.Ugglan har sålts i hundratusentals exemplar under många år i USA!
Pris nedsatt fran 599;- till 499:-

Eller "Rolls Roycen"
Fågelväck Pro Gås     
Denna uppfinning är den första i världen som skrämmer Kanadagäss och andra fåglar med deras egna varningssignaler, som spelats in i naturen.
Trettio års forskning och studier i hur fåglar kommunicerar och beter sig ligger bakom denna uppfinning. Fåglarna känner igen de naturliga varningsljuden som Goosebuster frambringar och reagerar instinktivt.
- Fåglarnas egna signaler på att de ska vara uppmärksamma gör de inte trivs på den plats där Goosebuster finns. Varningsljuden signalerar omedelbar fara och fåglarna flyr utan att ta reda på källan till faran. - Valbara möjligheter att välja ljudet från en prärievarg eller gevärsskott baserat på de senaste forskningsresultaten för att kunna maximera framgången. - Maskinen varierar ljuden automatiskt för att undvika att fåglarna anpassar sig. Utropen varierar i frekvens, hur länge de pågår och intervaller. Ljudkombinationer, sekvenser och vilken högtalare som används ändras slumpmässigt för att ge intrycket att det är oroliga gäss som rör sig på flera olika plaster.
Detta har visat sig effektivt i fältstudier gjorda av universitet. Publicerade resultat finns i "Efficacy of Recorded Alarm and Alert Calls to repel bird infestation problems".
Duvor är envisa och territoriella fåglar som återvänder till samma balkong gång efter gång. Goosebuster använder deras minne emot dem. Maskinen skrämmer iväg dem så många gånger att de lär sig att inte återvända. Pris 19 900:-
 

2 kommentarer:

  1. Jag skulle satsa på Helge om jag vore i dina kläder. Bra pris och framför allt lite enklare att frakta ned till MNE.

    SvaraRadera
  2. En hungrig katt måste va överlägset

    SvaraRadera