fredag 19 juni 2009

Astrid

Astrid

Vi har fått en ny familje medlem. Hon heter Astrid och pratar bara när det är nödvändigt. Hon är alltid lika trevlig och kommer oftast med helt fantastiska tillrättavisningar. Hon blev lite sur i Trelleborg - då hon ville att vi skulle vända om mot stadens Centrum istället för att åka mot färjeläget. Men det var nog inte Astrids fel, utan troligtvis mitt. Man får inte lämna Astrid ensam i bilen. Hon varnar också för fartkontroller och kameror. Astrid är kanon.
Innan vi lämnade Sverige så hann vi med fika hemma hos Peter och middag hemma hos familjen Gurgali. Maten var kanon och säsongens första grillade smakade så där bara som det ska göra.

Efter jordgubbar och kanelbullar så sa Astrid åt oss att åka mot Trelleborg då. Hittade till färjeläget och överfarten var lugn och fin. Vi fick en stor hytt med dusch. Kom fram kl 06.30 och Astrid sa åt oss att åka in "9:an" mot Berlin. Väl framme i Berlin så sa Astrid att vi skulle åka mot Munchen. Så kl 13.00 så säjer Astrid "framme" och mycket riktigt så var vi utanför hotell Ramada i Bayreuth.

Nu väntar kartoffeln, wurstenoch en bira kanske. Alla är vid gott mod.
Imorgon så är det bara att hoppas att Astrid är på lika gott humör och visar oss till Maribor.

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Passar på att tacka Peter för gott fika, Gurgali, Malin och resten av familjen för att ni så gästvänligt tog emot oss. God mat, gott vin, svenska jordgubbar, trevlig sällskap - vad kan man mer begära. Ett stort TACK!

    .... och våra ASTRID är fantastisk!!

    SvaraRadera
  3. Tack själva!

    Titta gärna förbi fler gånger.

    Hoppas att resten av resan går lika bra. Ni missade ösregn och hagel....(missa och missa)

    Kram

    SvaraRadera